Προμπονάς θα πει πουκαμισάς Δημοσιεύτηκε σε: Δημιουργοί

Το πουκάμισο αποτελεί έναν εκ των θεμελιωδών λίθων κάθε ανδρικής γκαρνταρόμπας. Είναι το ένδυμα που έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα μας, αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στην καρδιά μας. Οι περισσότεροι άντρες έχουν μια, σχεδόν ερωτική, σχέση με τα πουκάμισά τους, και ο υποκαμισοποιός Μενέλαος Προμπονάς φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, αγάπησε τόσο το συγκεκριμένο ένδυμα που, για χάρη του, άλλαξε δουλειά.

Αλλά ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά: Γεννημένος μέσα στα ανδρικά υφάσματα, αφού η οικογένειά του διατηρούσε ένα από τα μεγαλύτερα κασμιράδικα επί της Αιόλου, ο κ. Προμπονάς, βλέποντας το ενδιαφέρον του κόσμου για το επί παραγγελία κοστούμι να φθίνει και τους ράφτες να εξαφανίζονται, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη στροφή στη ζωή του. Από τα τουίντ και τις φανέλες πήγε στις ποπλίνες και στα giro inglese. Από έμπορος, έγινε δημιουργός. Από κασμιράς, έγινε πουκαμισάς. Πλέον, είναι ένας από τους σημαντικότερους κόπτες (cutter) επί παραγγελία πουκαμίσων της χώρας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Μονόπετο από το κατάστημά του στον αριθμό 8 της οδού Αγίου Τρύφωνος στην Κηφισιά, ο Μενέλαος Προμπονάς μίλησε για όλα όσα πρέπει να προσέχει ένας άνδρας όταν επιλέγει πουκάμισο, για υφάσματα, γιακάδες, και για το πόσα, τελικά, πουκάμισα χρειάζεται να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ευθύς, άμεσος και χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο Μενέλαος Προμπονάς βάζει πάντα τον πήχη ψηλά, καλλιεργώντας μια ειλικρινή σχέση, τόσο με το δημιούργημά του, όσο και με τον μελλοντικό του ιδιοκτήτη. Άλλωστε, ξέρει πολύ καλά ότι στο πουκάμισο όλα τα λάθη φαίνονται με την πρώτη ματιά, δεν κρύβονται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: https://www.menelaosprobonas.gr/

« Αυθεντικά και φθινοπωρινά
Αναζητώντας dress watch »