Καριοφύλλης Χατζηνικολής

Το μυστικό της Βαρβακείου

Καριοφύλλης Χατζηνικολής

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, κρυμμένο από τα βλέμματα των περαστικών στη στοά Αρμοδίου στη Βαρβάκειο αγορά, βρίσκεται το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «Χατζηνικολής».

Ο Καριοφύλλης Χατζηνικολής συνεχίζει την παράδοση του προπάππου του, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρηση ως ράφτης το 1924. Σε μερικά χρόνια δηλαδή η επιχείρηση θα συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Έναν αιώνα αφιερωμένο στην κλασική ανδρική ένδυση.  

Στο βάθος του καταστήματος, βρίσκεται και η ειδοποιός διαφορά του με τον ανταγωνισμό. Ο κύριος Ηλίας, στον πάγκο του, ράβει κατά παραγγελία κοστούμια και σακάκια. Έχοντας μάθει τα μυστικά της τέχνης στο Μιλάνο, ο κύριος Ηλίας, υπομονετικά, δίνει μορφή στο ύφασμα με εργαλεία του τη βελόνα και το σίδερο.

Καριοφύλλης Χατζηνικολής

Εκτός από κατά παραγγελία χειροποίητα κοστούμια και σακάκια, το κατάστημα προσφέρει πληθώρα έτοιμων ανδρικών ενδυμάτων, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν στα μέτρα του πελάτη επί τόπου, δίνοντας έτσι στον καταναλωτή και made-to-measure επιλογές. 

Οι γνώσεις του Καριοφύλλη Χατζηνικολή επάνω στην ανδρική ένδυση, καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει, αποτελούν ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα του καταστήματος.  

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τη Βαρβάκειο Αγορά για τα ψώνια σας, κατεβείτε τα σκαλιά της στοάς Αρμοδίου και γνωρίστε αυτούς τους δυο υπηρέτες του ανδρικού στυλ κατ’ ιδίαν. Δεν θα χάσετε.

Διαδώστε!